Feyenoord overweegt contract Singh te ontbinden

9 januari 2014, 11:24

Feyenoord denkt erover na om het contract van Harmeet Singh te ontbinden, mocht de Noorse middenvelder deze transferperiode geen nieuwe werkgever vinden. Technisch directeur Martin van Geel zal bij terugkomst uit het Spaanse Marbella, waar Feyenoord momenteel verblijft voor een trainingskamp, om tafel gaan met Singh, om het over zijn toekomst te hebben.

Het is al een tijdje bekend dat de Rotterdammers Singh graag willen slijten aan een andere club. SC Heerenveen zou belangstelling hebben voor de Noor, aangezien de Friezen middenvelder Magnus Eikrem, landgenoot van Singh, kwijtraakten aan Cardiff City. Indien Feyenoord het contract van Singh ontbindt, dan zal dit niet de eerste speler zijn die op deze manier vertrekt bij Feyenoord. Onlangs werd er afscheid genomen van Sekou Cissé, die vervolgens met KRC Genk op trainingskamp ging.

Singh is overigens niet met de Feyenoord-selectie meegegaan naar Spanje, aangezien de middenvelder met de nationale ploeg van Noorwegen in Abu Dhabi verblijft, om daar twee oefeninterlands te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen