Afgezwaaide Park mogelijk toch aanwezig op WK

9 januari 2014, 12:41

Ji-Sung Park zwaaide drie jaar geleden af bij de nationale ploeg van Zuid-Korea, maar keert mogelijk terug bij de WK-deelnemer. Bondscoach Myung-Bo Hong heeft toenadering gezocht tot de PSV'er.

"Ik heb inderdaad binnenkort een afspraak met de bondscoach", zegt Park tegen Voetbal International. De huurling van PSV heeft honderd interlands achter zijn naam, maar is in de zomer mogelijk dus toch te bewonder op het wereldkampioenschap in Brazilië.

"Wat hij precies wil, weet ik nog niet", zegt Park. "Maar als hij mij vraagt terug te keren, zal ik erover nadenken", aldus de 32-jarige international. "Het WK is en blijft natuurlijk een prachtig podium. Het is een toernooi waar iedere voetballer graag actief is." Zuid-Korea is met Rusland, Algerije en België ingedeeld in groep H.

Park speelt momenteel op huurbasis in Eindhoven en weet nog niet waar hij volgend seizoen actief zal zijn. PSV is tevreden over de huurling van Queens Park Rangers, maar Park staat volgend seizoen ook nog onder contract bij de Engelse club. "Ik focus me nu op de tweede seizoenshelft met PSV. Later kijken we wel wat de mogelijkheden zijn. Ik heb het hier in ieder geval enorm naar mijn zin", besluit Park.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen