Cabral haalt woede ADO-fans op hals na 'selfie'

9 januari 2014, 16:31

Jerson Cabral heeft zich er niet populairder op gemaakt bij de supporters van ADO Den Haag. De vleugelspeler zette een selfie op het sociale medium Instagram, waarop hij te zien is met een pet waarop het wapen van Rotterdam is afgebeeld.

De pet is zeer populair onder fans van Feyenoord, de club waar Cabral zijn jeugdopleiding doorbracht. Met de wedstrijd tegen Feyenoord (25 januari) in het vooruitzicht is het plaatsen van de foto niet echt handig te noemen. Veel ADO-fans maken hun onvrede over de actie van Cabral kenbaar via sociale media. Maurice Steijn, de trainer van de Hagenaars, heeft geanticipeerd op de situatie, door een pettenverbod in te stellen bij de club.

ADO heeft inmiddels gereageerd op het incident en laat weten dat het pettenverbod niet is ingesteld door het voorval met Cabral: "We hebben Cabral ernaar gevraagd. Het blijkt een pet van een vriend van hem. Was geen moment als provocatie bedoeld. Maurice Steijn had toevallig na die foto alle petten verboden. In clubkleding zien de spelers er weer allemaal hetzelfde uit", zo citeert Omroep West de club.

ADO Den Haag verblijft momenteel in het Spaanse Estepona voor een trainingskamp. Donderdagmiddag speelt de ploeg van coach Steijn een oefenwedstrijd tegen KV Oostende.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen