Cabral baalt van 'pet-incident': "Heel vervelend"

10 januari 2014, 10:43   Bijgewerkt: 10 januari 2014, 11:37

Met een onhandige actie maakte Jerson Cabral zichzelf donderdag het middelpunt van een heuse rel. De aanvaller van ADO Den Haag maakte een 'selfie' in de spelersbus, maar droeg op dat moment een pet met het logo van Rotterdam erop. Dat viel slecht bij de Haagse achterban van zijn huidige club.

Op fansite ADOfans.nl reageert Cabral op het tumult. Hij is zich van geen kwaad bewust en noemt de ophef 'heel vervelend'. "Ik heb stomweg een pet gedragen die uit een zaak van een goede vriend van me komt, heb er geen seconde bij stil gestaan dat het Rotterdamse logo erop stond en dit verkeerd zou kunnen vallen. Ik kom uit Rotterdam, ben daar geboren en getogen. Een pet als deze dragen betekent niet dat ik iets tegen een andere stad heb. Ik lees en zie nu dat fans van ADO het als een provocatie zien, maar zo was het totaal niet bedoeld."

Cabral gaat de pet niet meer opzetten als hij bij ADO is, geeft hij aan. "Wat me vooral geraakt heeft? Vooral dat mensen blijkbaar denken dat ik dit expres doe en dat ik niet respectvol naar ADO toe zou willen zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen