Cupfighter Cuijk vindt in Meijers opvolger Kraay

10 januari 2014, 13:10

JVC Cuijk staat volgend seizoen onder leiding van Eric Meijers. De voormalig trainer van onder meer Helmond Sport en Achilles '29 volgt Hans Kraay jr. op, die komende zomer overstapt naar DOVO. De 50-jarige Meijers heeft met Cuijk overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen.

Met name bij Achilles '29 beleefde Meijers grote successen. Hij zat tien jaar op de bank bij de amateurclub en werd in die periode kampioen van de hoofdklasse en algeheel amateurkampioen van Nederland. Zijn goede prestaties in Groesbeek leverden de coach in 2012 de Rinus Michels Award én een overstap naar het betaald voetbal op. Hij tekende bij Helmond Sport en hoewel zijn eerste seizoen succesvol verliep, werd Meijers eind september 2013 ontslagen. Een slechte reeks resultaten in de eerste maanden van dit seizoen werd hem fataal.

JVC Cuijk, de nieuwe club van Meijers, is dit seizoen dé verrassing van het toernooi om de KNVB Beker. De Brabantse ploeg staat in de kwartfinale en neemt het daarin later deze maand op tegen PEC Zwolle.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen