Roma haalt uit tegen Genoa, koploper Juve wint ook

Ger
12 januari 2014, 17:12   Bijgewerkt: 12 januari 2014, 17:36

AS Roma heeft op eigen veld met ruime cijfers gewonnen van Genoa: 4-0. Voor de nummer twee van de Serie A scoorden Alessandro Florenzi, Francesco Totti, Douglas Maicon en Mehdi Benatia. De bezoekers sloten het duel af met tien man. De Braziliaan Matuzalem kreeg na een uur zijn tweede gele kaart.

Roma trad aan met Kevin Strootman als vaste waarde op het middenveld. De oud-PSV'er zag Radja Nianggolan zijn debuut maken voor de Romeinen. De Belg, die deze transferperiode werd overgenomen van Cagliari, mocht in de basis beginnen. Ondanks de zege heeft Roma nog steeds acht punten achterstand op Juventus. De koploper zegevierde namelijk ook, op bezoek bij Cagliari: 1-4. De thuisclub kwam nog wel op voorsprong via Mauricio Pinilla. Juventus stelde daarna alsnog orde op zaken. Fernando Llorente (2), Claudio Marchisio, Stephan Lichtsteiner zorgden voor de treffers. Cagliari beëindigde het duel met tien man na een late rode kaart voor Pinilla.

Napoli hield de volle winst over aan de uitwedstrijd tegen Hellas Verona: 0-3. Oud-PSV'er Dries Mertens opende de score. In de tweede helft waren ook Lorenzo Insigne en Blerim Dzemaili trefzeker. Napoli slaat door de zege een gat van vijf punten met nummer vier Fiorentina, dat eerder op de dag doelpuntloos gelijkspeelde tegen Torino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen