Agüero kan zich opmaken voor rentree bij Man City

13 januari 2014, 07:00

Sergio Agüero heeft groen licht gekregen om zijn rentree te maken bij Manchester City. De Argentijnse aanvaller staat sinds 14 december buitenspel vanwege een kuitblessure, maar verwacht volgende week terug te keren, misschien al wel tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Blackburn Rovers van komende woensdag.

"Ik ben er klaar voor om deze week weer in actie te komen", sprak Agüero tegen ESPN. "Het gaat steeds wat beter met mijn blessure, de revalidatie gaat prima. Ik ben alweer aan het sprinten en aan het schieten. Ik zal volledig hersteld zijn voor de wedstrijd tegen Cardiff City (aanstaande zaterdag, red.), maar als het goed gaat, dan kan ik tegen Blackburn misschien al in actie komen."

City-manager Manuel Pellegrini kan Agüero uitstekend gebruiken. Naas het feit dat de Argentijn in twintig duels goed was voor negentien doelpunten lijkt City het lang moeten te stellen zonder Samir Nasri, die zijn kruisbanden gescheurd lijkt te hebben. De Fransman viel geblesseerd uit in het met 0-2 gewonnen duel tegen Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen