Gomez over blessureleed: "Bijna tragisch"

13 januari 2014, 14:01

Mario Gomez staat al sinds september aan de kant bij Fiorentina met een kruisbandblessure en zag zijn terugkeer op de velden uitgesteld door een voetkwetsuur. Collega-spits Guiseppi Rossi raakte ook langdurig geblesseerd aan zijn knie. Reden voor Gomez om een open brief te schrijven aan de fans.

De Duitser publiceerde zijn brief aan de Fiorentina-fans op Facebook, waarin hij ook de laatste informatie gaf over zijn conditie. "Jullie kunnen je voorstellen dat het geen makkelijke situatie is voor de club en mijzelf", schrijft de Duitse spits. "Nu Pepito ook geblesseerd is, is het bijna tragisch. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk herstelt, want hij is één van de beste spitsen in de wereld. We hebben hem nodig."

Gomez deed ook een boekje open over zijn mentale staat: "Ik kan me niet herinneren dat ik eerder zo'n moeilijke periode heb gehad. Twee maanden is al vier maanden geworden en dat maakt me nerveus", aldus de 28-jarige aanvaller. "We doen ons uiterste best om het probleem met de pees op te lossen. Helaas gaat de genezing met zoiets heel langzaam."

Gomez is in het shirt van Fiorentina nog maar tot drie competitiewedstrijden gekomen, waarin hij twee keer scoorde. Een doorslaand succes is de transfer van Bayern München naar Italië dus nog niet. "Ik heb er vertrouwen in dat ik snel mijn vorm terug heb en mijn aandeel kan leveren met goals, zodat we onze doelen kunnen bereiken. Ik blijf ontzettend mijn best doen om zo snel mogelijk op het veld te staan", besluit de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen