Thorgan Hazard is duidelijk: "Wil naar Anderlecht"

16 januari 2014, 08:47

Thorgan Hazard laat er geen twijfel over bestaan: als het aan hem ligt, stapt hij zo snel mogelijk over naar Anderlecht. De jongere broer van Chelsea-spelmaker Eden Hazard speelt dit seizoen op huurbasis voor Zulte Waregem, maar ziet weinig sportief perspectief bij die club.

"Of ik me hier niet meer amuseer? Tuurlijk wel, ik vind hier nog spelplezier. Maar er gaan hier nogal veel spelers weg, en er zijn wat blessures. Dat is een beetje pijnlijk. Het project ziet er niet meer hetzelfde uit sinds het vertrek van Habib Habibou en Junior Malanda. Daarom wil ik liever ook vertrekken", is de duidelijke taal van Hazard in onder meer Het Nieuwsblad. "Veel mensen zullen zeggen dat dit geen stap vooruit is. Maar je moet eerlijk zijn: Anderlecht en Zulte Waregem, dat is niet hetzelfde niveau. Anderlecht blijft toch wel superieur. Ik krijg in Brussel geen zekerheid op een basisplaats, maar het is aan mij om te werken en me te bewijzen."

De 20-jarige Hazard, die net als zijn broer onder contract staat bij Chelsea, hoopt dat er snel duidelijkheid komt. "Ik wacht momenteel af, maar ik wil erg graag naar Anderlecht. Ik hoop dat Chelsea dat ook beseft."

Opvallend genoeg stuurde Zulte Waregem eerder deze week een persbericht de wereld in, waarin stond dat Hazard het seizoen af zou maken bij de club. Zulte Waregem noemde een vertrek 'onbespreekbaar'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen