Galatasaray ruim half jaar zonder toptalent Bruma

16 januari 2014, 12:46

Voor Armindo Tué Na Bangna, beter bekend onder zijn voetbalnaam Bruma, zit het voetbalseizoen 2013/2014 erop. De 19-jarige vleugelspeler van Galatasaray heeft de voorste kruisband van zijn knie gescheurd. Hij moet onder het mes en heeft zeker zes tot negen maanden nodig om te herstellen.

Bruma liep de blessure woensdagavond op in de bekerwedstrijd van Galatasaray tegen Tokatspor (2-0). De jonge aanvaller maakte afgelopen zomer voor zo'n tien miljoen euro de overstap van Sporting naar Galatasaray, doorliep de afgelopen jaren alle nationale jeugdteams van Portugal en werd eind vorig jaar al een keer opgeroepen voor de nationale A-ploeg, maar tot een debuut kwam het toen niet. Door zijn zware blessure kan Bruma deelname aan het wereldkampioenschap in Brazilië, waar hij mogelijk stiekem op hoopte, vergeten.

Wesley Sneijder liet via Twitter zijn medeleven blijken met Bruma. "Herstel goed, mijn vriend. Ik wens je het allerbeste. Moge God je beschermen", schreef de Nederlandse middenvelder van Galatasaray.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen