Aanvoerder Peters twee jaar langer bij Willem II

17 januari 2014, 18:36

Willem II kan langer gebruik maken van de diensten van verdediger Jordens Peters, aangezien de centrale verdediger zijn handtekening gezet heeft onder een contract dat hem voor twee extra jaren aan de club uit Tilburg bindt. Het dienstverband van de aanvoerder van de Tilburgers was aflopend van aard, maar Peters wou graag bij Willem II blijven.

Zodoende spreekt de 26-jarige verdediger zijn vertrouwen uit in de ambities van Willem II: "Ik ben blij dat ik heb kunnen bijtekenen, want ik heb het goed naar mijn zin bij Willem II. Ik heb het positieve gevoel dat we er samen iets moois van willen maken", zegt Peters op de officiële website van de club uit Tilburg.

Jurgen Streppel, de coach van de Tricolores, is blij met het verlengen van de verdediger: "Wij zijn uiteraard verheugd dat Jordens besloten heeft bij te tekenen. We zijn overtuigd van zijn capaciteiten. We zijn er trots op dat een belangrijke speler als Jordens zo vroeg aangeeft vertrouwen te hebben in Willem II", aldus de keuzeheer.

Peters kwam in 2012 naar het Koning Willem II-stadion, nadat hij eerder voor FC Den Bosch uitkwam. De verdediger speelde 52 duels voor de Tilburgers, waarin hij vijf maal trefzeker was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen