Fiorentina slaat dubbelslag met Anderson en Rosati

18 januari 2014, 13:22

Fiorentina heeft een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De club uit Florence bevestigt zaterdag via de officiële kanalen de komst van Anderson en Antonio Rosati. Ze worden voor de tweede seizoenshelft gehuurd van respectievelijk Manchester United en Napoli.

Manchester United nam Anderson in 2007 voor 24 miljoen euro over van FC Porto, maar de laatste periode kwam hij steeds minder aan spelen toe bij de regerend kampioen van Engeland. Daarom heeft hij gekozen voor een tijdelijke overstap naar Fiorentina, dat ook een optie tot koop heeft bedongen. "Ik ben Manchester United heel dankbaar voor alles wat ze me hebben gegeven, maar het belangrijkste voor mij is dat ik nu speeltijd krijg", zegt de 25-jarige Braziliaanse middenvelder tegen SportMediaset. "Ik ben blij met het vertrouwen van Fiorentina en zal dat niet beschamen."

Doelman Rosati had bij Napoli geen uitzicht meer op speeltijd en daarom stuurde de runner-up van het vorige Serie A-seizoen hem afgelopen zomer op huurbasis naar promovendus Sassuolo. Bij de equipe uit Emilia-Romagna speelde de 30-jarige Italiaan alleen de eerste twee wedstrijden van de competitie, waarna hij plaats moest maken voor Gianluca Pegolo. Bij Fiorentina wordt Rosati reservekeeper achter Neto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen