Arsenal en City probleemloos naar comfortabele zege

18 januari 2014, 18:02

Arsenal en Manchester City hebben zaterdagmiddag een comfortabele zege geboekt in de Premier League. Arsenal blijft koploper, nadat het in het Emirates Stadium met 2-0 te sterk was voor stadsgenoot Fulham en City blijft op één punt volgen, dankzij een 4-2 zege op Cardiff City.

Nadat er in de eerste helft niet al te veel beleven was in Noord-Londen, ontbrandde de wedstrijd tussen Arsenal en Fulham in het tweede helft. Verantwoordelijk voor de ommekeer was Santi Cazorla, die The Gunners in vijf minuten tijd naar een 2-0 voorsprong wist te schieten. De Spaanse middenvelder wist Fulham-doelman Maarten Stekelenburg tot twee keer toe te verschalken met een geplaatst schot. De Nederlandse sluitpost keepte verder een behoorlijke wedstrijd.

City begon wederom met Alvaro Negredo en Edin Dzeko vanaf de aftrap. Het aanvalsduo wist de afgelopen weken veelvuldig het net te vinden en het was dan ook geen toeval dat Dzeko de thuisploeg na een kwartier spelen op voorsprong schoot. Het was het honderdste doelpunt (!) van City dit seizoen. Toch beet Cardiff aardig van zich af. De bezoekers kwamen zelfs langzij, door toedoen van Craig Noone. Lang kon Cardiff hier niet van genieten, aangezien Jesús Navas The Citizens naar een 2-1 ruststand schoot. Yaya Touré en de teruggekeerde Sergio Agüero breidden de score vervolgens uit in de tweede helft, alvorens Fraizer Campbell de stand nog wat draaglijker maakte: 4-2.

Tim Krul stond onder de lat bij Newcastle United, dat als winnaar van het veld stapte in de uitwedstrijd tegen West Ham United: 1-3. Oussama Assaidi, Erik Pieters en de debuterende John Guidetti gingen met Stoke City met 1-0 onderuit bij Crystal Palace. Norwich City, met Ricky van Wolfswinkel en Leroy Fer in de basis, won op de valreep met 1-0 van Hull City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen