Feyenoord baalt: "Hebben het voor onszelf verpest"

23 januari 2014, 00:10

Ruim een half uur lang had Feyenoord de touwtjes stevig in handen, maar aan het eind van de bekerwedstrijd tegen Ajax stond de ploeg toch met lege handen. De Rotterdammers verloren in de Amsterdam ArenA met 3-1 en liggen daardoor uit de KNVB Beker. "We hebben onszelf uit de wedstrijd gespeeld."

"Ons eerste half uur was uitstekend", zegt Feyenoord-aanvaller Samuel Armenteros over de bekerkraker in de ArenA tegen FCUpdate.nl. In die fase kwam Feyenoord ook op 0-1, via Jean-Paul Boëtius. "We stonden compact, iedereen voerde zijn verdedigende taken goed uit. Ajax heeft in die fase niet één kans gehad. Maar daarna hebben we het voor onszelf verpest. We hebben Ajax zelf terug in de wedstrijd laten komen."

Zelf kon Armenteros het verschil ook niet maken. De Zweed kwam in de slotfase als invaller in de ploeg, maar kon weinig uitrichten. "Dat is lastig als invaller. Je moet in één keer van stilstand naar wedstrijdtempo. Je probeert je best te doen, maar tot een echt offensief kwamen we niet meer. Jammer, want de KNVB Beker is toch een mooie prijs. Nu moet onze focus volledig op de competitie, dat is het enige wat overblijft."

De aanvaller, gehuurd van Anderlecht, hoopt dat hij zijn steentje bij kan dragen aan deze jacht op een topklassering in de Eredivisie. Als basisspeler, niet als invaller. "Natuurlijk wil ik spelen. Wie tevreden is als hij op de bank zit, hoort niet in de sportwereld thuis", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen