Roda JC heeft Brouwers nog altijd op lijstje staan

Ger
23 januari 2014, 11:29

Roda JC heeft de komst van Roel Brouwers nog niet opgegeven. De verdediger is dit seizoen actief voor Borussia Mönchengladbach, waar zijn contract komende zomer afloopt. Een avontuur bij Roda zou een terugkeer op het oude nest betekenen. De Limburger begon zijn profloopbaan bij de club uit Kerkrade.

"Ik heb vorige week nog contact gehad met zijn zaakwaarnemer", aldus technisch manager Leon Vlemmings over de situatie rond Brouwers tegen VI. "Ik houd alle opties vooralsnog open, maar schat de kans vrij klein dat Roel nog deze maand hierheen zal willen komen. Als we deze transferperiode een jonger iemand vinden voor die positie en diegene voor meerdere jaren kunnen vastleggen, dan zijn we in principe ook voorzien."

Vlemmings sluit een spoedig vertrek van Guus Hupperts niet uit. De rechtsbuiten heeft zich bij clubs in binnen- en buitenland in de kijker gespeeld. "Het blijft vooralsnog bij vragen en polsen, er is nog niks concreet. Maar we zijn wel waakzaam. Guus doet het zo goed, dat het zeker mogelijk is dat er deze maand nog een club voor hem komt", zegt Vlemmings. "We staan niet te springen om hem nog tijdens het seizoen te laten gaan, zeker niet gezien onze positie op de ranglijst. Maar je bent altijd afhankelijk van het bod dat je krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen