Titelhouder Atletico op voorsprong tegen Bilbao

23 januari 2014, 23:07

Titelverdediger Atletico Madrid heeft de eerste ontmoeting met Athletic de Bilbao in de kwartfinale van de Copa del Rey gewonnen. De formatie van trainer Diego Simeone won donderdag in het eigen Estadio Vicente Calderón met 1-0 van de Basken. De return is volgende week in het Baskenland.

Radamel Falcao verruilde Atletico Madrid afgelopen zomer voor AS Monaco, maar in de Spaanse hoofdstad is men de Colombiaanse goalgetter nog niet vergeten. De spelers van Atletico staken hun oud-ploeggenoot voor de aftrap een hart onder de riem door het veld te betreden in t-shirts met daarop de tekst 'Fuerza Tigre'. Falcao, bijgenaamd El Tigre, liep woensdag een zware knieblessure op en moet daardoor het WK van komende zomer in Brazilië aan zich voorbij laten gaan.

Na het eerste fluitsignaal ontspon zich een tactisch steekspel. Het enige doelpunt viel vier minuten voor rust, toen Diego Godin raak kopte na voorbereidend werk van Koke. Daardoor reist Atletico met een nipte voorsprong af naar het Baskenland voor de return. De winnaar van het tweeluik speelt in de halve eindstrijd tegen Real Madrid of Espanyol. Real won de eerste ontmoeting dinsdag met 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen