Agüero helpt City met drie treffers langs Watford

Ger
25 januari 2014, 18:01   Bijgewerkt: 25 januari 2014, 19:31

Manchester City heeft met de nodige moeite de achtste finales bereikt van de FA Cup. De miljoenenploeg maakte tegen eerstedivisionist Watford een 0-2 achterstand ongedaan. Door vier treffers in het laatste half uur werd het 4-2.

Fernando Forestieri en Bryan Deasley bezorgden Watford in de eerste helft een verrassende 0-2 voorsprong. Met dank aan Sergio Agüero zegevierde City echter alsnog. De Argentijn tekende een kwartier na de pauze voor de aansluitingstreffer en scoorde bovendien de gelijkmaker en de 4-2. Tussendoor deed ook Aleksandar Kolarov een duit in het zakje.

City speelde niet in de sterkste opstelling. Zo kon manager Manuel Pellegrini door blessures niet beschikken over basiskrachten Alvaro Negredo (schouder) en David Silva (hamstring). City bereikte eerder deze maand al de finale van de League Cup, het andere Engelse bekertoernooi.

Invaller Wilfried Bony voorkwam een bekeruitschakeling van Swansea City. De Ivoriaanse spits poetste tegen Birmingham City met twee doelpunten een 1-0 achterstand weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen