Go Ahead klopt aan voor Jansen, West Ham wil Parzyszek

27 januari 2014, 18:35

Go Ahead Eagles heeft haar interesse in aanvaller Anco Jansen officieel kenbaar gemaakt bij De Graafschap. De club uit Deventer is op zoek naar een kwaliteitsinjectie voor de voorhoede en ziet in Jansen de gewenste versterking. De Graafschap moet ook rekening houden met een vertrek van Piotr Parzyszek, die gevolgd wordt door West Ham United. Voetbal International maakt melding van de belangstelling voor het tweetal.

Eagles-coach Foeke Booy hoopt op een aanwinst die de positie van linksbuiten kan bekleden. De Deventenaren achten Jansen zeer geschikt voor deze positie en hopen de aanvaller daarom deze transferperiode nog aan zich te binden. Jansen heeft in Doetinchem een contract tot medio 2014, ware het niet dat De Graafschap een optie voor nog een jaar heeft. De vraagprijs voor Jansen is 300.000 euro.

Aangezien Joeri Schroyen vertrokken is naar VVV Venlo, hoopt Booy ook nog een linksachter te kunnen verwelkomen op de Adelaarshorst. De Eagles zouden geïnteresseerd zijn in AZ-verdediger Ridgecanio Haps, die van AZ verhuurd mag worden. De eerste gesprekken zouden al achter de rug zijn.

Het zou overigens ook zomaar kunnen zijn dat De Graafschap afscheid moet nemen van Parzyszek, die de interesse van West Ham United gewekt heeft. De Poolse aanvaller, dit seizoen al goed voor zestien treffers, was dicht bij een transfer naar Benfica, maar zag deze transfer afketsen. De verbintenis van Parzyszek heeft een looptijd tot medio 2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen