Vitesse-talent verkast op huurbasis naar De Graafschap

27 januari 2014, 23:20

Slechts een medische keuring staat de tijdelijke overgang van Brahim Darri naar De Graafschap nog in de weg. De Doetinchemse club bereikte maandag een akkoord met Vitesse over het huren van de negentienjarige aanvaller. De Graafschap bevestigt de tijdelijke overstap van Darri via de officiële clubsite, onder voorbehoud van de medische tests.

Darri doorliep in deel van de jeugdopleiding van Ajax, alvorens hij naar Vitesse verkaste. Op zestienjarige leeftijd debuteerde Darri in de hoofdmacht van de Arnhemmers. Het zou zijn enige optreden zijn in het seizoen 2011/2012. Nadat hij een seizoen later twee wedstrijden in actie kwam, kwam hij dit seizoen nog niet binnen de lijnen voor Vitesse.

Roland Vroomans, de technisch manager van De Graafschap, is verheugd met de komst van de jeugdinternational van Oranje: "Brahim kan zowel in de aanval als op het middeveld goed uit de voeten. Hij wilde graag zijn kans op speelminuten vergroten en kiest dan ook heel bewust voor ons. Als je op 16-jarige leeftijd je debuut maakt in het eerste en je hebt een aantal interlands op je naam staan, dan moet je kunnen voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen