NAC Breda neemt broer Matic over van Benfica

28 januari 2014, 22:07

NAC Breda heeft zijn tweede versterking van deze winter definitief binnen. De Brabantse eredivisieclub neemt Uros Matic over van Benfica. De 23-jarige Servische middenvelder heeft een contract voor 2,5 jaar getekend in het Rat Verlegh Stadion, met de optie voor nog een seizoen. Eerder nam NAC Adnane Tighadouini al over van Vitesse.

Matic wachtte nog op zijn debuut in de hoofdmacht van Benfica. Wel speelde hij deze jaargang zestien duels voor het tweede elftal van de Portugese topclub. Matic verhuisde afgelopen zomer van het Slowaakse MFK Kosice naar Lissabon.

"Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen", reageert Graeme Rutjes, technisch directeur van NAC Breda, op de clubwebsite. "Uros heeft laten zien dat wij hem tot deze categorie mogen rekenen. Deze voetballer heeft op jonge leeftijd in Slowakije al bewezen dat hij talent heeft. Hij is erop gebrand om zijn naam nu ook in Nederland te vestigen."

Uros Matic, viervoudig international van Servië onder 19, is de jongere broer van Nemanja Matic. Die was in het seizoen 2010/2011 actief bij Vitesse en verhuisde afgelopen winter, voor 25 miljoen euro, van Benfica naar Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen