Huntelaar: "Wil tot mijn veertigste blijven voetballen"

29 januari 2014, 12:16

Klaas-Jan Huntelaar kende, na vijf en een halve maand absent te zijn geweest door een knieblessure, een triomfantelijke rentree bij Schalke 04. De Nederlandse spits won bij Hamburger SV met 0-3 en was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de ploeg uit Gelsenkirchen. Huntelaar voelt zich weer goed: "Ik wil tot mijn veertigste blijven voetballen", zegt de spits tegen het Duitse Bild.

"Ik wil nog tien jaar doorgaan", vervolgt Huntelaar. "Ik voel me jong en fit. Ik zie er niet oud uit, toch?", vraagt Huntelaar, die tot medio 2015 verbonden is aan Schalke. Voor zijn periode in Duitsland, speelde de dertigjarige international voor onder meer sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid en AC Milan. Huntelaar steekt niet onder stoelen of banken dat hij ook wel eens droomt van Engeland: "Natuurlijk denk ik zo nu en dan aan Engeland. Maar de tweede seizoenshelft met Schalke telt op het moment alleen voor mij."

"Ik sta hier nog anderhalf jaar onder contract", vervolgt Huntelaar. "Ik denk dat een half jaar voor het einde van mijn verbintenis besloten wordt hoe het verder zal gaan", aldus de spits, die rekening wil houden met hetgeen zijn vrouw en kinderen willen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen