Room terug in Arnhem: "De situatie is nu eenmaal zo"

29 januari 2014, 17:10

Hij ging er vanuit dat hij het seizoen af zou maken bij Go Ahead Eagles, maar Eloy Room is toch weer terug bij Vitesse. De doelman is door de Gelderse club teruggehaald als vervanger van tweede keeper Marko Meerits, die door een blessure geruime tijd uitgeschakeld is. Room meldde zich woensdag weer in Arnhem.

In gesprek met De Gelderlander zegt Room dat hij 'even moest omschakelen' toen hij zich in Arnhem meldde. "Ik had geen rekening gehouden met een vroegtijdige terugkeer naar Vitesse. Want hoe vaak gebeurt het nu dat een doelman geblesseerd raakt en dat een club een gehuurde speler eerder terughaalt", zegt Room. Hij heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn half jaar in Deventer. "Ik heb een mooie tijd gehad en blijf de club zeker volgen. Ik had het seizoen ook heel graag bij Go Ahead afgemaakt. Maar de situatie is nu eenmaal zo."

Go Ahead had Room voor één jaar gehuurd, maar het contract bevatte een clausule die het voor Vitesse mogelijk maakte om hem terug te halen. "Dit is brute pech", stelde Go Ahead-coach Foeke Booy. "Voor ons komt dit als een donderslag bij heldere hemel, maar deze escape is helaas wel mogelijk. Wij konden begin van het seizoen niet anders dan deze voorwaarde accepteren, omdat we anders Eloy hier niet hadden gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen