De Jong hoopt op debuut in derby tegen Sunderland

Ger
30 januari 2014, 15:36

Luuk de Jong kan niet wachten om zijn loopbaan bij Newcastle United een nieuwe impuls te geven. De spits, die de afgelopen maanden bij Borussia Mönchengladbach vooral op de bank zat, doorstond woensdag de medische keuring bij de Engelse club. Hij zou zaterdag al kunnen debuteren in de derby tegen Sunderland.

"Ik ben er klaar voor. Ik heb net een trainingskamp in Duitsland met Borussia Mönchengladbach achter de rug. Dat voelde goed. Ik heb wedstrijden van negentig minuten gespeeld", aldus de 23-jarige De Jong in The Newcastle Chronicle. De oud-speler van FC Twente verwacht goed uit de voeten te kunnen in de Premier League. "Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en ik denk dat ik die hier kan laten zien. Zeker vanwege de manier van spelen van Newcastle, waarbij ik veel ballen zal krijgen in het zestienmeterbied."

"Ik kijk echt uit naar mijn eerste minuten voor Newcastle. Dit is een fantastische club en ik heb er een goed gevoel over", zegt De Jong. "Ik ben hier zes jaar geleden al eens geweest met mijn oom. We waren toen enorm onder de indruk van de sfeer in het stadion. Ik heb nu ook de trainingsaccommodatie gezien en ook dat ziet er zeer goed uit."

De Jong stond al geruime tijd in de belangstelling van Newcastle. Hij komt de rest van het seizoen op huurbasis over van Gladbach. In de overeenkomst heeft Newcastle echter een optie tot koop bedongen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen