Mulder: "Ajax kan de lachende derde worden"

1 februari 2014, 11:30

Het voetbaljaar 2014 begon voor Feyenoord zo mooi met de klinkende overwinning bij FC Utrecht, maar twee weken later ziet de wereld er heel anders uit voor de Rotterdammers. Na de uitschakeling in de KNVB Beker tegen Ajax en de nederlaag bij hekkensluiter ADO Den Haag, kwam de ploeg vrijdag in de eigen Kuip niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. Door dat resultaat kan de achterstand op koploper Ajax later dit weekend oplopen tot negen punten. Een flink gat, maar keeper Erwin Mulder blijft positief.

"We moeten nu hopen op puntverlies van Ajax ja, we hebben het niet in eigen hand", zegt de doelman tegen FCUpdate.nl. "Zij kunnen de lachende derde worden, als ze winnen van FC Utrecht. Maar zelfs als Ajax wint en het gat groeit tot negen punten, is er niets verloren. Het gat is in het verleden wel eens groter geweest. Er valt in deze competitie niets van te zeggen, wij moeten gewoon uit blijven gaan van eigen kracht."

Na die 1-1 bleef het echt offensief van Feyenoord lang uit, pas in blessuretijd leek de Rotterdamse ploeg weer echt vol gas te geven. "We wilden hier natuurlijk graag winnen, het is jammer dat het niet gelukt is", zegt Mulder. "Maar je speelt tegen een goede ploeg, we wisten van tevoren dat het lastig ging worden. Als één team de winst verdiende, waren wij het. We hadden iets goed te maken na de nederlaag bij ADO, nu moet dat komende dinsdag maar gebeuren. Dan spelen we uit tegen Roda JC, weer een lastig potje. De pittige wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op. Maar ik heb er vertrouwen in dat we daar een goed resultaat gaan boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen