Meulensteen onderaan, goal Bacuna niets waard

1 februari 2014, 18:23   Bijgewerkt: 2 februari 2014, 01:25

In de Premier League worden de problemen voor het Fulham van coach René Meulensteen en doelman Maarten Stekelenburg met de week groter. De Londenaren gingen zaterdag voor eigen publiek met ruime cijfers onderuit tegen middenmoter Southampton: 0-3.

Alle doelpunten vielen tussen de 64ste en 75ste minuut, door toedoen van Adam Lallana, Rickie Lambert en Jay Rodriguez. Fulham, waar de van Everton overgenomen John Heitinga nog afwezig was, zakt door het verlies naar de laatste plaats aangezien concurrent Cardiff City wel drie punten pakte. De formatie uit Wales versloeg Norwich City, waar Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel slechts invallers waren. Craig Bellamy en Kenwyne Jones bogen in de eerste zes minuten van de tweede helft een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

Ondanks een doelpunt van Leandro Bacuna verloor Aston Villa met 2-1 bij subtopper Everton. De oud-speler van FC Groningen brak in de 34ste minuut de ban met een schot door de benen van keeper Tim Howard, na voorbereidend werk van Christian Benteke. In het laatste kwartier stelden Steven Naismith en de Belg Kevin Mirallas orde op zaken voor Everton (2-1). Evenals Bacuna had Ron Vlaar een basisplaats bij Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen