Sneijder scoort hattrick in riante zege Galatasaray

2 februari 2014, 20:10

Wesley Sneijder verkeert in bloedvorm. De aanvallende middenvelder was zondagavond uiterst belangrijk voor Galatasaray, dat Bursaspor door de gehaktmolen haalde: 6-0. De Nederlands international was voor de theepauze direct betrokken bij vier doelpunten. Sneijder schreef drie treffers zelf op zijn naam en leverde de assist bij het andere doelpunt. In de 57e minuut kreeg de Nederlander een publiekswissel van coach Roberto Mancini.

De supporters van Cimbom zagen met grote tevredenheid toe hoe Sneijder voor de theepauze al driemaal het net had weten te vinden. Waar het eerste doelpunt nog een simpele intikker was, was het tweede doelpunt van Sneijder één van grote schoonheid. Een knal met links verdween prachtig in het doel. Bij zijn derde doelpunt profiteerde de aanvallende middenvelder van slecht uitverdedigen. Tussen de treffers van Sneijder door had Emmanuel Eboué, weliswaar op aangegeven van de Nederlander, het net ook gevonden.

Nadat Sneijder tien minuten na rust werd gewisseld, was het nog niet afgelopen met de doelpuntenproductie van Galatasaray. Didier Drogba en Selçuk Inan zorgden voor een monsterzege: 6-0.

Galatasaray komt na de overwinning op zeven punten achterstand ten opzichte van koploper Fenerbahçe. De lijstaanvoerder van de Süper Lig ging zaterdag, ondanks een goal van Dirk Kuyt, onderuit bij Eskisehirspor: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen