Zulte Waregem sleept punt uit het vuur tegen Lokeren

2 februari 2014, 20:19

Zulte Waregem heeft ternauwernood een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen concurrent Lokeren. Zulte, dat vierde en één plaats boven Lokeren staat in de Jupiler League Pro, kwam vroeg achter, ging op jacht naar de gelijkmaker en bracht de stand pas in de 88e minuut in evenwicht: 1-1.

Zulte had met een overwinning op gelijke hoogte kunnen komen met Club Brugge, dat zaterdagavond al met 2-1 won van RAEC Mons. Dit liet Essevee echter na. Het mocht zelfs blij zijn dat het met één punt van het veld stapte tegen Lokeren, aangezien Koen Persoons er na twaalf minuten voor zorgde dat de bezoekers brutaal aan de leiding gingen in het Regenboogstadion.

De ploeg van coach Francky Dury liet het er niet bij zitten en probeerde met man en macht de gelijkmaker te forceren. Ondanks een overwicht, bleef een evenwicht zeer lange tijd uit, waardoor Zulte leek af te stevenen op een dure nederlaag in eigen huis. Raphaël Cacérès besloot echter anders, door vlak voor tijd de gelijkmaker aan te tekenen. Derhalve blijft het verschil tussen Zulte en Lokeren vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen