PEC Zwolle moet sterkhouder Mokotjo weken missen

2 februari 2014, 22:00   Bijgewerkt: 3 februari 2014, 10:57

Slecht nieuws voor PEC Zwolle. De Blauwvingers moeten het de komende weken namelijk stellen zonder Kamohelo Mokotjo, die dit seizoen furore maakt op het Zwolse middenveld. De Zuid-Afrikaanse middenvelder loopt al geruime tijd rond met knieklachten en zal aanstaande dinsdag geopereerd worden aan zijn meniscus. Dit meldt De Stentor.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Mokotjo over ongeveer een maand hersteld zal zijn van de kwetsuur aan zijn knie. Voor coach Ron Jans is het wegvallen van Mokotjo een flinke domper, aangezien centrale verdedigers Maikel van der Werff (bovenbeen) en Darryl Lachman (enkel) ook een aantal weken uit de roulatie zullen zijn. Beide verdedigers vielen afgelopen zaterdag uit in de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (3-1 winst).

De absentie van Lachman en Van der Werff maakt de weg vrij voor aanwinst Trent Sainsbury. De 22-jarige Australiër lijkt komende donderdag zijn debuut te maken tegen FC Utrecht. Sainsbury trainde zondag voor het eerste mee met de selectie van PEC Zwolle, nadat hij afgelopen transferperiode overkwam van Central Coast Mariners, dat uitkomt in de Australische A-League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen