Bilbao houdt Real op gelijkspel, rood voor Ronaldo

2 februari 2014, 23:11

Real Madrid is, na een wedstrijd met een zeer hoge intensiteit, niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Athletic de Bilbao. De Koninklijke kwam op voorsprong in San Mamés, maar zag de thuisploeg langszij komen. De frustraties bij de Madrilenen namen toe, hetgeen Cristiano Ronaldo illustreerde. De Portugese vedette werd een kwartier voor tijd van het veld gestuurd, nadat hij een tikje uitdeelde.

In Baskenland ontpopte het duel tussen Bilbao en Real zich tot een zeer spannende wedstrijd. Een wedstrijd waarin Real voor het eerst sinds 22 december weer eens een tegendoelpunt zou incasseren. Ibai Gómez was er na 73 minuten verantwoordelijk voor dat er een einde kwam aan de imposante reeks van de Madrileense grootmacht. De invaller stond slechts zeven seconden in het veld en knalde de bal hard achter doelman Diego López.

De treffer van Ibai Gómez was de gelijkmaker, aangezien Jesé Rodriguez de hoofdstedelingen na ruim een uur spelen op voorsprong had gebracht. Ronaldo brak door vanaf de linkerkant en bediende Jesé laag. De talentvolle aanvaller hoefde het speeltuig er slechts in te lopen.

Real had het erg moeilijk in Baskenland en dat zorgde ervoor dat de frustraties opliepen. Tijdens een opstootje kreeg Ronaldo de rode kaart voorgehouden. De Portugees deelde een tikje uit en was aan het ruziën met Ander Iturraspe. Desondanks leek de rode kaart zwaar gestraft. Ondanks het feit dat Real het restant met een man minder speelde, zou het bij 1-1 blijven in San Mamés.

Door de remise blijft Real steken op de derde plaats in de Primera División. FC Barcelona heeft evenveel punten als de Madrilenen, ware het niet dat de Catalanen een beter doelsaldo hebben. Atletico Madrid voert de ranglijst aan, aangezien het zondag met 4-0 wist te winnen van Real Sociedad. Bilbao blijft vierde staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen