Van Diermen tekent bij: "Naar mijn zin bij Excelsior"

3 februari 2014, 15:55

Kevin van Diermen heeft zijn verbintenis met Excelsior met twee jaar verlengd, zo melden de Kralingers op de clubsite. De verdediger speelt sinds vorig jaar in het shirt van de Rotterdammers, maar voelt zich goed bij de club. Hij is blij dat hij langer aan Excelsior verbonden blijft. 

"Ik heb het heel erg naar mijn zin hier", zegt de 24-jarige Van Diermen op de clubsite. "Vorig seizoen was door de tegenvallende resultaten natuurlijk minder, maar dit jaar gaat het een stuk beter. We hebben een leuke groep, waar naar mijn idee nog veel potentie in zit. Het is wat mij betreft allemaal positief en daarom hoefde ik dus niet lang na te denken", aldus Van Diermen, die met Excelsior momenteel op de achtste positie staat in de Jupiler League.

Van Diermen voerde eind vorig jaar al een gesprek met algemeen directeur Ferry de Haan en toenmalig trainer Jon Dahl Tomasson. De trainer vertrok echter naar Roda JC en Van Diermen liet het verlengen van zijn contract afhangen van wie de nieuwe hoofdcoach zou worden, dat werd Marinus Dijkhuizen. "Toen ik hoorde dat hij de nieuwe hoofdtrainer zou worden, hoefde ik niet te twijfelen. Ik ken hem nog van vorig seizoen en heb een goed gevoel bij hem", aldus de verdediger, die de complimenten krijgt van De Haan. "Kevin heeft dit seizoen bewezen dat hij een betrouwbare en stabiele factor is in onze verdediging. Wij zijn dan ook blijk dat hij ervoor heeft gekozen om zijn contract met twee seizoenen te verlengen."

Van Diermen speelde eerder bij IJsselmeervogels, Vitesse en Go Ahead Eagles.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen