Uth: "Hadden er misschien wel tien kunnen maken"

5 februari 2014, 09:50

Mark Uth had dinsdagavond met twee treffers een belangrijk aandeel in de 0-3 zege van Heracles Almelo op ADO Den Haag. De spits is tevreden met de overwinning, maar beseft ook dat de score veel hoger had kunnen uitvallen.

"We hebben gewonnen en goed gespeeld", zei de Duitse spits tegen Fox Sports. "Er lag in de tweede helft zoveel ruimte dat we er misschien wel vijf, zes, zeven, acht, negen of tien hadden kunnen maken. Maar aan de andere kant: een ruime zege in Den Haag is niet slecht", aldus Uth, die inmiddels op acht eredivisietreffers staat.

Heracles-trainer Jan de Jonge sluit zich bij de woorden van de aanvaller aan. "3-0 is prima, maar er is nog wel wat om over te zeuren. We hadden ongelooflijk veel mogelijkheden om het verder uit te spelen, maar misschien is het ook wel goed om een paar doelpunten te bewaren voor een andere wedstrijd", aldus de oefenmeester, die trots was op het herstel van zijn ploeg na de 1-2 nederlaag op NAC Breda van afgelopen weekend.

"Feyenoord, FC Twente en Vitesse hebben in Den Haag allemaal verloren en wij niet. Daar ben ik trots op", aldus De Jonge, die met Heracles de tiende positie bezet in de eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen