Maher gepasseerd, geblesseerde Arias en Ruiz ontbreken

5 februari 2014, 17:54   Bijgewerkt: 5 februari 2014, 18:48

PSV gaat woensdagavond (18.45 uur) in Leeuwarden op jacht naar de derde uitoverwinning van het seizoen. In de uitwedstrijd tegen sc Cambuur kiest coach Phillip Cocu voor drastische veranderingen in de startopstelling. Adam Maher begint op de reservebank, terwijl Santiago Arias niet bij de selectie zit, vanwege een blessure. Bryan Ruiz viel in de warming-up uit, waardoor Luciano Narsingh vanaf de aftrap begint.

Aangezien Maher, Arias en Ruiz in de startformatie ontbreken, is er een basisplaats weggelegd voor Joshua Brenet, Oscar Hiljemark en Narsingh. Maher moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank, terwijl Arias buiten de wedstrijdselectie gelaten is. De Colombiaanse rechtsachter is geblesseerd, evenals Ruiz, die uitviel in de warming-up. Tim Matavz, die in de belangstelling van Rubin Kazan staat, maakt zijn rentree in de selectie van PSV.

Bij Cambuur speelt Marcel Ritzmaier in de basis. Zodoende speelt twintigjarige huurling tegen de club waar hij onder contract staat. Bob Schepers, die op huurbasis overkwam van FC Utrecht, begint op de reservebank. Erik Bakker krijgt de voorkeur boven Paco van Moorsel.

Opstellingen

sc Cambuur: Nienhuis; Droste, Leeuwin, Van Boxel, Pereira; El Makrini, Ritzmaier, Bakker; Lukoki, Ogbeche, Manu.

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Brenet, Schaars, Hiljemark, Park; Depay, Locadia, Narsingh.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen