Castelen: "Ik zei dat we er nog één gingen maken"

6 februari 2014, 08:04

Knock-out leek RKC Waalwijk, nadat Xandro Schenk vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd de 2-1 maakte voor Go Ahead Eagles. De Adelaarshorst vierde al feest, maar Romeo Castelen kreeg de meute stil. Vanaf de aftrap bracht de aanvaller van RKC Waalwijk in blessuretijd de 2-2 op het scorebord.

Castelen scoorde amper een seconde of vijftien nadat RKC de wedstrijd weer afgetrapt had. "Na die 2-1 denk je natuurlijk dat de wedstrijd over is, maar ik zei tegen Evander Sno: kom we gaan er nog een maken. En twintig seconden later stond het weer gelijk", zegt Castelen, die de bal prachtig over Go Ahead-keeper Stephen Andersen knalde, bij Omroep Brabant. "Ik raakte hem heerlijk, toen de bal van mijn voet vertrok wist ik al dat het een mooi einde ging krijgen. Zo pakken we stiekem een puntje mee. En dat puntje koesteren we."

"Na de 2-1 was iedereen teleurgesteld, maar dan blijkt dat je in twintig seconden een goal kunt maken. Dat tekent onze veerkracht en daar ben ik trots op. Ik ben blij met een punt", vult coach Erwin Koeman aan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen