Ontslagen Laudrup eist uitleg van Swansea

6 februari 2014, 14:40

Swansea City is nog niet van Michael Laudrup af. De ploeg uit Wales besloot afgelopen weekend om de trainer te ontslaan, maar daarmee is de kous niet af. Laudrup wil uitleg en onderneemt juridische stappen. Dat laat hij weten via de League Manager's Association (LMA), de belangenvereniging van trainers in Engeland.

"Ik ben zeer teleurgesteld over het feit dat ik ontslagen ben bij Swansea City", stelt Laudrup in een verklaring, uitgegeven door de LMA. "In het bijzonder omdat ik geen enkele uitleg van de club gekregen heb. Ik onderneem, vanzelfsprekend, juridische stappen en de LMA heeft de clubleiding al verzocht om op korte termijn met een schriftelijke uitleg te komen. Tot we een reactie hierop ontvangen hebben, kan ik verder niets zeggen. Wel wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de supporters van Swansea City te bedanken voor hun steun."

Laudrup was sinds medio 2012 hoofdcoach van Swansea en schreef vorig seizoen geschiedenis door met de club de League Cup te winnen. Ook deze jaargang presteerde de ploeg uit Wales aanvankelijk prima, maar de laatste weken kwam de klad erin. Swansea verloor, met Laudrup op de bank, vier van zijn laatste vijf duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen