Huilende Rodallega: "Meulensteen brak mijn hart"

7 februari 2014, 10:06

Fulham-trainer René Meulensteen heeft geen punten gescoord bij Hugo Rodallega. De Colombiaanse spits is niet blij met de Nederlandse oefenmeester, die hem dinsdag in het verloren bekerduel met Sheffield United na 59 minuten wisselde. De aanvaller was daar zo van ontdaan dat de tranen over zijn wangen biggelden.

De 28-jarige spits nam vervolgens plaats op de reservebank, waar hij troost vond op de schouder van Maarten Stekelenburg. "Wat dinsdag gebeurde is me nooit eerder overkomen en ik lig er nog steeds 's nachts wakker van", zegt Rodallega in Engelse media. "Het was een totaal gebrek aan respect van de trainer richting mij. Ik voel dat hij te ver is gegaan. Ik gaf een slechte pass en een paar minuten later werd ik gewisseld, dat brak mijn hart."

"Wat er met mij gebeurde was het gevolg van woede, frustratie en de wil om te voetballen", aldus de Colombiaan, wiens perspectieven bij de Londense club er niet beter op lijken te worden. Meulensteen kan zondag in de uitwedstrijd tegen Manchester United beschikken over topaankoop Kostas Mitroglou.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen