Debuterende 'Skippy' valt uit met blessure

7 februari 2014, 10:30

De absentie van de geblesseerde PEC-Zwolle verdedigers Darryl Lachman en Maikel van der Werff maakte de weg vrij voor de Australiër Trent Sainsbury, die deze winter overkwam van Central Coast Mariniers. Sainsbury, die van coach Ron Jans de bijnaam 'Skippy' kreeg vanwege zijn sprongkracht, viel na 72 minuten uit met een blessure.

Sainsbury zag FC Utrecht op een 1-0 voorsprong komen, nadat de verdediger de bal niet goed wegwerkte. Desalniettemin wisten De Blauwvingers te winnen in de Domstad, waardoor hij kan spreken van een geslaagd debuut. De blessure is wel een smetje op het eerste eredivisieduel van Sainsbury: "Ik gleed met mijn knie op een sprinkler. Het is een kneuzing. Hopelijk valt het mee. Het ging redelijk, maar ik was wel een beetje te onrustig aan de bal", zo citeert De Telegraaf de verdediger.

De wissel van Sainsbury had echter goede gevolgen voor PEC Zwolle. Denis Mahmudov verving de verdediger en wist binnen zeer korte tijd de gelijkmaker te verzorgen. Uiteindelijk zorgde Fred Benson, een andere invaller, voor de derde zege op rij voor de Zwollenaren. Jans is tevreden over de recente resultaten, maar niet over het spel: "We zitten in een mazzelperiode. We spelen niet goed, maar winnen wel", stelt de keuzeheer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen