Slap Vitesse komt niet verder dan 0-0 tegen ADO

7 februari 2014, 22:02   Bijgewerkt: 7 februari 2014, 22:29

Opnieuw is het Vitesse niet gelukt om drie punten te pakken. ADO Den Haag verdedigde goed tegen de ploeg uit Arnhem en bleef op de been. Vitesse was niet sterk genoeg om het de hekkensluiter echt moeilijk te maken. De bezoekers zullen tevreden zijn met een punt, maar kregen ook kansen om met meer naar huis te gaan.

Vitesse probeerde ADO Den Haag gelijk onder druk te zetten, maar de bezoekers kwamen er in de beginfase goed uit. Van Duinen kreeg de beste mogelijkheid, maar een sliding van Kashia voorkwam de verrassende openingstreffer voor ADO Den Haag. Vitesse had veel meer balbezit dan ADO, maar deed er te weinig mee. Het was vooral ADO dat af en toe gevaarlijk was en ondanks het vele balbezit kreeg Vitesse voor het rustsignaal vrijwel geen kansen.

ADO vond een gelijkspel natuurlijk prima, maar kreeg soms een mogelijkheid om met meer uit Arnhem te vertrekken. Vooral Bakker kreeg een grote kans, maar hij zag zijn inzet gekeerd worden door doelman Velthuizen. In de blessuretijd kreeg Vitesse-spits Havenaar nog een goede mogelijkheid, maar de invaller raakte de paal.

De puntendeling betekent een nieuwe tegenvaller voor Vitesse, dat al een aantal wedstrijden op rij niet tot winst komt. Vanavond had de ploeg drie punten kunnen pakken, maar onterecht was het gelijkspel niet. ADO Den Haag speelde op de verdediging en deed dat goed. Vitesse moest hopen op een goed vallende bal of een treffer uit een standaardsituatie, maar was niet sterk genoeg om zelf de winst af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen