Koeman ziet trainerschap Swansea wel zitten

9 februari 2014, 09:49

Ronald Koeman weet nog niet waar hij volgend seizoen trainer is. De oud-international vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. ''Nee, daar heb ik geen duidelijkheid over'', liet Koeman zaterdag na de thuiszege tegen NEC (5-1) desgevraagd weten.

Koeman zou op de nominatie staan om Michael Laudrup op te volgen. De Deen werd afgelopen week ontslagen bij Swansea City, dat actief is in de Premier League. "Die berichten zijn afgelopen week op een beetje vreemde manier naar buiten gekomen. Ik wist zelf nog van niets, maar ik heb een afspraak met mijn management dat zij zich oriënteren op de mogelijkheden die ik heb. Zij doen hun huiswerk, meer niet."

Koeman erkent wel dat Swansea een interessante optie is. "Als het iets interessants oplevert, wil ik dat misschien wel. Ik wacht rustig af en ik zie het ook allemaal nog niet zo snel gebeuren. Het zal wel april of mei worden voordat er enige duidelijkheid komt. Op dit moment zijn er in elk geval geen contacten met Swansea.''

Koeman maakte onlangs bekend dat hij zijn aflopende contract in Rotterdam niet verlengt. De oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en AZ vindt het naar eigen zeggen mooi geweest na drie jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen