Club Brugge nieuwe nummer twee na winst op Been

9 februari 2014, 19:57

De Jupiler Pro League heeft een nieuwe nummer twee. Club Brugge heeft Anderlecht namelijk afgelost als directe achtervolger van koploper Standard Luik, dat zondagmiddag met 2-0 won van Zulte-Waregem. De Bruggenaren wonnen met 1-3 van het KRC Genk van coach Mario Been.

Aangezien concurrenten Anderlecht (2-2 tegen KV Kortrijk) en Zulte Waregem (2-0 verlies tegen Standard) averij opliepen, was Club erop gebrand om een resultaat te halen in Genk. Aanvankelijk leek het hier niet naar uit te zien, aangezien de ploeg van trainer Been na een half uur spelen op voorsprong kwam door Pieter Gerkens.

Op slag van rust bracht Vadis Odjidja-Ofoe de bezoekers echter op gelijke hoogte, wat de burger uit Brugge duidelijk moed gaf. Tien minuten na rust maakte Björn Engels de bevrijdende 1-2, die de Bruggenaren niet meer weg zouden geven. Club wist zelfs nog uit te lopen naar 1-3, door een late treffer van aanwinst Nicolas Castillo, die ook wel de 'Chileense Ibrahimovic' genoemd wordt.

De nieuwe nummer twee Club staat tien punten achter op lijstaanvoerder Standard. Anderlecht en Zulte hebben respectievelijk twee en vijf punten achterstand op Club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen