Meulensteen: "Gelijkmaker laat ons als winnaars voelen"

9 februari 2014, 21:31

Fulham hield zondag aan een krankzinnig duel op Old Trafford een punt over. De Londenaren kwamen op voorsprong, maar zag deze voorsprong in de tweede helft als sneeuw voor de zon verdwijnen, door treffers van Robin van Persie en Michael Carrick. Fulham-spits Darren Bent zorgde echter in de slotseconde nog voor een remise, die voor manager René Meulensteen aanvoelde als een overwinning.

De equipe van manager Meulensteen beleeft vooralsnog een uiterst kleurloos seizoen. Fulham is hekkensluiter in de Premier League en werd na twee wedstrijden tegen Sheffield United uitgeschakeld in de FA Cup. Het punt op Old Trafford is een opsteker, geeft Meulensteen aan: "Het is belangrijk dat we een punt gehaald hebben. Veel mensen hadden ons ten dode opgeschreven en daar hebben we van geleerd", aldus de Nederlander tegen Sky Sports.

De wijze waarop het gelijke spel tot stand kwam, vond ook Meulensteen vrij opmerkelijk: "Je denkt dat je de wedstrijd hebt laten glippen. Je weet dat ze de klasse hebben om die goal te maken en dit deden ze, wat ze een boost gaf. Maar het feit dat Darren de stand nog gelijk gebracht, laat ons als winnaars voelen", sprak Meulensteen, die denkt dat Fulham nog zal klimmen in de stand van de Premier League: "We hebben meer kwaliteit in onze gelederen dan onze positie op de ranglijst aangeeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen