Miljoenenclash tussen Monaco en PSG eindigt onbeslist

9 februari 2014, 23:21

Paris Saint Germain heeft zondagavond haar voorsprong van vijf punten op AS Monaco intact gehouden. De ploeg van coach Laurent Blanc zorgde er in de topper tegen Monaco met een 1-1 gelijkspel voor dat de Monegasken niet zouden inlopen. Zodoende is PSG op koers om de Franse landstitel te prolongeren, ware het niet dat er nog veertien wedstrijden te gaan zijn.

De kraker tussen Monaco en PSG werd op voorhand bestempeld als de 'cashico', vanwege de financiële middelen van beide clubs. Het was de clash van het geld, waarin de best betaalde speler niet in actie kon komen door een zware blessure: Radamel Falcao. Edinson Cavani, de als vierde best betaalde speler in de Ligue 1, ontbrak bij de hoofdstedelingen door een kwetsuur. Grootverdieners Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, James Rodriguez, Joao Moutinho en Ezequiel Lavezzi kwamen wel in actie.

Javier Pastore, die in de zomer van 2011 overkwam van Palermo, bezorgde PSG een bliksemstart. De Argentijn kopte zijn ploeg van dichtbij op voorsprong. De Argentijn onderstreepte dat hij steeds beter zijn draai lijkt te vinden in Frankrijk. In een niet al te aantrekkelijk duel was Ibrahimovic daarna dicht bij de 2-0. Zijn vrije trap werd knap gepareerd door Danijel Subasic, die daarop een applaus kreeg van de Zweedse vedette.

Nadat Dimitar Berbatov zijn debuut maakte in het Monaco-shirt, werden de toeschouwers wakker geschud door een eigen doelpunt van Thiago Silva, die een kwartier voor tijd zorgde voor een remise: 1-1. Het was een saai duel, maar daar zal PSG niet om malen, aangezien het eerste blijft met een voorsprong van vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen