Hasselbaink onder druk: "Ik gooi nooit de handdoek"

10 februari 2014, 09:24

Het eerste avontuur van Jerrel Hasselbaink als hoofdcoach dreigt uit te lopen op een deceptie. Met de Belgische tweedeklasser Antwerp FC pakte de Nederlander slechts één punt uit de laatste vijf wedstrijden. De druk op zijn positie neemt flink toe, maar Hasselbaink houdt vertrouwen in een ommekeer.

"Het is moeilijk, maar ik geef niet op. Ik gooi nooit de handdoek, want dat ligt niet in mijn karakter. Zo lang de groep niet aangeeft dat het niet meer prettig werken is met mij, kijk ik vooruit", citeert het Gazet van Antwerpen de debuterende Nederlandse coach. "Ik ben bij een mooie club, maar er is nog veel werk te doen. Antwerp moet zich afvragen waarom het al elf jaar in tweede klasse zit. Maar ik wijs niemand met de vinger en kijk zelf ook in de spiegel. Wat hier anders moet? Ik ga niet met modder gooien. Ik heb klasse, weet je wel. Of het bestuur nog achter mij staat? Moet je hen vragen. Ik verlaag me niet zoals sommigen dat wel doen in de pers."

Afgelopen weekend speelde Antwerp thuis met 1-1 gelijk tegen hekkensluiter Wezet. Door de slechte reeks van de laatste weken is de ploeg afgezakt naar de achtste plaats in de Belgische Tweede Klasse.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen