De Jong wil blijven: "Newcastle grote en mooie club"

10 februari 2014, 11:09

Luuk de Jong heeft nu twee wedstrijden bij Newcastle United achter zijn naam staan en beide duels gingen met 3-0 verloren. Geen gelukkige start dus voor de Nederlander, die zaterdag op Stamford Bridge voor het eerst in de basis mocht starten. De aanvaller is ondanks de twee verliespartijen enthousiast over zijn nieuwe werkgever.

De Jong debuteerde in de verloren derby tegen Sunderland, die in eigen huis pijnlijk verloren ging. De spits wordt door Newcastle gehuurd van Borussia Mönchengbladbach met een optie tot koop. De kans dat De Jong ook de komende jaren op St. James Park actief speelt, is aanwezig. De Jong hoopt zelf van wel. "Ik ben hier op huurbasis met een optie om langer te blijven", stelt De Jong tegen Sky Sports. "Ik zou het mooi vinden als die gelicht wordt. Het is een heel grote en mooie club. Ik ben blij dat ik hier ben gekomen, ondanks de moeizame start."

"Ik wil graag belangrijk zijn voor het team met doelpunten en assists en hard werken. Na de verloren wedstrijd tegen Sunderland was de teleurstelling heel groot. Die wedstrijd mochten we niet verliezen, maar dat deden we wel. Ondanks dat voel ik me goed hier en we moeten nu gewoon doorgaan en het beter doen", aldus de 23-jarige spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen