Onbegrip Mourinho over ontzien Yaya Touré

11 februari 2014, 10:59

Yaya Touré is niet geschorst voor een schoppende beweging van hem tegen Ricky van Wolfswinkel. Chelsea-trainer José Mourinho begrijpt niets van de keuze van de FA, terwijl Van Wolfswinkel het juist opneemt voor de Ivoriaanse middenvelder van Manchester City

"Als je hiervoor niet geschorst wordt, is de boodschap duidelijk: de spelers kunnen doen wat ze willen als de scheidsrechter het niet ziet", stelde Mourinho tegenover Engelse media. "Normaal gesproken zou het zo moeten zijn dat hij, als de FA het voetbal wil beschermen, geschorst hoort te worden. Het gaat er niet om of camera's of anderen het zien, je kan doen wat je wilt. Als ze zeggen dat er nog gestraft kan worden na afloop van een duel als de arbiter iets gemist heeft, dan moet die regel nageleefd worden", aldus de Portugese trainer.

De reactie van Van Wolfswinkel toonde klasse. "Goed om te zien dat Touré geen schorsing heeft gekregen", twitterde de Nederlandse spits van Norwich City, die zaterdag het slachtoffer was. "Spelers als hij horen op het veld. What happens at Carrow Road stays at Carrow Road. Dingen gebeuren op het veld. Maar we genieten er allemaal van om hem te zien spelen. Dus laat het en geniet van het voetbal. Dat is waar het om gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen