Twente houdt vertrouwen in 'kop van Jut' Castaignos

12 februari 2014, 08:48

Luc Castaignos is de tweede seizoenshelft nog niet bepaald op dreef. De spits van FC Twente laat behoorlijk veel kansen onbenut en speelde in de verloren uitwedstrijd tegen PSV (3-2) ook zeer ongelukkig. Twente-coach Michel Jansen houdt vertrouwen in de oud-spits van Feyenoord en Internazionale.

"Als je in de spotlights staat en je mist een kans, dan weet je dat je daar als spits op wordt afgerekend", stelt Jansen volgens De Telegraaf. "Op dit moment heeft hij het vizier even wat minder op scherp staan. Zeker op die positie ben je dan vrij snel de kop van Jut. Aan de andere kant zien wij dit als een fantastisch moment voor hem, want hij kan hier alleen maar sterker uit komen", spreekt Jansen hoopvol.

De oefenmeester van de Tukkers vindt dat Castaignos goed omgaat met de kritiek, die de spits inmiddels niet meer vreemd lijkt te zijn. "Hij gaat er redelijk stoïcijns mee om. Van dit soort dingen kan zich redelijk goed afsluiten. Wij ondersteunen hem volledig, want hij is een jonge jongen en op en top prof. Je kunt hem van alles betichten, maar niet dat hij er niet alles aan doet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen