Wilmots gaat alle bankzitters Rode Duivels bezoeken

12 februari 2014, 10:19

Marc Wilmots, de bondscoach van het nationale elftal van België, gaat samen met conditietrainer Mario Innaurato langs alle internationals die bij hun club weinig aan spelen toekomen. De bankzitters zullen een speciaal programma krijgen, om zodoende op geschikte wijze hun conditie op peil te kunnen houden.

Hoewel Wilmots alleen de spelers met een gering aantal speelminuten zal bezoeken, moet hij langs een behoorlijk aantal clubs, aangezien veel spelers van de Rode Duivels niet kunnen rekenen op een basisplaats. Daniel Van Buyten, Thomas Vermaelen, Nacer Chadli, Sebastien Pocognoli, Toby Alderweireld, Zakaria Bakkali en Marouane Fellaini zijn hier voorbeelden van en kunnen derhalve een bezoek van Wilmots verwachten.

"We gaan onze ronde maken zodat ze in maart met het speciale programma met het oog op het WK kunnen beginnen", legt Wilmots volgens Het Nieuwsblad uit in de Algerijnse pers. "We gaan bekijken wie moeilijkheden heeft met de conditie en wie niet. Ze zullen allemaal een specifiek programma krijgen. Zo krijgen we ze in mei in goede conditie. Dan moeten ze nog twee weken hard werken en zijn ze bij het begin van het WK op hun best", zegt Wilmots, die met dezelfde selectie naar het WK wil als de selectie die WK-kwalificatie wist te bewerkstelligen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen