Napoli naar finale Coppa Italia: "Bijna perfect"

13 februari 2014, 09:22

De defensie van AS Roma lijkt dit seizoen amper te passeren, maar de stormram van Napoli was de Romeinen woensdag duidelijk te machtig. Nadat de Giallorossi het heenduel met 3-2 wisten te winnen, waren de Napolitanen met 3-0 te sterk in de return. Rafa Benitez, de coach van de ploeg uit Napels, sprak na afloop van een 'bijna perfecte' wedstrijd.

Door de knappe 3-0 zege op Roma wist Napoli zich in het eigen San Paolo te kwalificeren voor de finale van de Coppa Italia. De Partenopei nemen het in deze eindstrijd (3 of 7 mei, afhankelijk van het verloop van de Europa League) op tegen Fiorentina, dat Udinese van zich af wist te schudden. "Het was geen perfecte wedstrijd, maar het was wel bijna perfect", sprak Benitez met een grote glimlach na de halve finale tegen Roma en het bereiken van de eindstrijd.

"Iedereen deed defensief gezien zijn werk en we waren in staat om drie geweldige treffers te maken", vervolgt de coach, die José Callejón, Gonzalo Higuain en winteraanwinst Jorginho het net zag vinden. "Het team liet zien over veel kwaliteit te beschikken. Het was moeilijk om van Roma te winnen en dit hebben we gedaan, zonder ook maar een doelpunt te incasseren", aldus een zeer tevreden Benitez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen