Roma-coach Garcia: "Te veel fouten in beide duels"

13 februari 2014, 11:13

AS Roma verschafte zichzelf met een 3-2 thuiszege een aardige uitgangspositie, maar de Giallorissi moesten uiteindelijk ruim het onderspit delven in het tweeluik tegen Napoli, dat zich ten koste van Roma kwalificeerde voor de eindstrijd (op 3 of 7 mei). In het San Paolo in Napels gingen de Romeinen met 3-0 ten onder. Roma-coach Rudi Garcia stelt dat zijn ploeg in beide duels met Napoli te veel fouten maakte.

"Wellicht hebben we ons niet weten te kwalificeren door de heenwedstrijd", sprak Garcia na afloop van het ruime verlies in Napels. "We incasseerden toen twee treffers, terwijl we een 2-0 voorsprong hadden", aldus de coach, die vond dat zijn ploeg zichzelf tekort deed: "We hadden drie kansen om de score te openen, maar hier maakten we geen gebruik van. We moesten meedogenlozer zijn en maakten te veel fouten in beide duels."

"Als er een ploeg voor moest staan in de rust, dan waren wij dat. Het feit dat dit niet zo was, is onze eigen schuld", vervolgt de keuzeheer van Roma, waar Kevin Strootman kon inrukken na een rode kaart. Garcia toonde zich sportief richting de opponent: "Ik geef Napoli de complimenten. Ze hebben een sterke aanval en ik wens ze succes in de finale. Voor ons is de Coppa Italia nu een gesloten boek, waardoor we ons weer op de Serie A zullen richten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen