PSV wint dankzij katachtige Zoet van Heracles

14 februari 2014, 21:59

PSV heeft vrijdagavond voor de ogen van de eigen aanhang opnieuw gewonnen. Tegen een offensief en gretig Heracles Almelo maakte het geen misstap: de ploeg van trainer Philip Cocu won in Eindhoven met 2-1. De grote held van de avond was doelman Jeroen Zoet.

De equipe uit Almelo bleef de combinaties zoeken. Achterin werd er nog wel eens geklungeld, waardoor PSV bijna de score kon verdubbelen via pogingen van Depay, Stijn Schaars en Jetro Willems. Het bleef bij pogingen; groot gevaar werd niet meer gecreëerd. Bryan Linssen besloot dan ook om maar eens te laten zien waarvoor hij op een vrijdagavond naar Eindhoven was afgereisd. Namelijk om te scoren. De kleine dribbelaar kapte naar zijn rechter en schoot de bal vanaf 25 meter in de verre hoek. Goalie Zoet zat er enkel nog met de vingertoppen aan: 1-1.  

In het tweede bedrijf was het verhaal niet anders. Heracles zocht de combinaties en de snelheid van Linssen en{image[293627][right-half][]} Iliass Bel Hassani voorin. Het was echter de thuisploeg die weer op voorsprong kwam. Jetro Willems zette knap door bij de achterlijn en gaf hoog voor, waarna Bryan Ruiz de bal helemaal achterin van dichtbij binnen kon knikken. Opvallend was de slordige passing, ook na de tweede goal. Vooral Ji-Sung Park en Jeffrey Bruma hadden hier een handje van. De centrale verdediger was telkens zo gehaast in zijn terugspeelballen richting z'n doelman, dat het leek alsof hij nog een Valentijnsdate had gepland na de wedstrijd.

In de slotfase kon Heracles geen vuist meer maken op het zware, natte veld in Eindhoven. In de allerlaatste minuten kreeg het nog twee grote kansen van dichtbij, maar doelman Zoet was zeer scherp en hield zijn doel op katachtige wijze schoon. PSV hield de punten uiteindelijk thuis (2-1) en klimt dankzij de zege naar plek vijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen