Krul heeft basisplaats op WK niet uit hoofd gezet

15 februari 2014, 14:30

Michel Vorm heeft een basisplaats op het WK van komende zomer nog niet uit zijn hoofd gezet. De doelman van Swansea City heeft onder meer concurrentie van Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV) en Tim Krul (Newcastle United), maar is van mening dat het hoge niveau in de Premier League in zijn voordeel kan werken.

"Kijk maar naar de ranglijst. Cardiff is voorlaatste en hun keeper, David Marshall, is hun beste speler. Fulham staat onderaan, maar ik weet hoe goed Maarten Stekelenburg is. En dan hebben we het alleen nog maar over de keepers onderin. Dat zegt al genoeg over de ongekend hoge standaard in de Premier League. Als doelman leer je daar alleen maar van", aldus Vorm in de Daily Mirror.

De oud-doelman van FC Utrecht was er vier jaar geleden ook al bij, toen Nederland de finale haalde op het WK in Zuid-Afrika. "Maar dat was een totaal andere situatie. Inmiddels heb ik al de nodige interlands achter mijn naam staan. Als ik het dus goed blijf doen bij Swansea, denk ik kans te maken op een basisplaats in Brazilië."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen